Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Als globale algemene oplossingenleverancier van organosilicone in schoonheidsmiddelen, met inbegrip van onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en verkoop, Chemisch Co. van Guangzhou Batai, werd Ltd gevestigd in 2009 en de fabriek volgt het beheersysteem van ISO-9001:2015 om een juiste en succesvolle verrichting voor de beste verzekering van het kwaliteitsproduct te handhaven.

 

 

Gestreefd aan veiligheid, milieubescherming en zuiverheidsidela bij onderzoek en de ontwikkeling, heeft Batai nationale innovatie en enterpriseawards voor veelvoudig octrooi voor uitvinding ontvangen.

 

Met onze eigen 6000 vierkante meterfabriek in Guangzhou met geavanceerd materiaal, kan de productiecapaciteit klanteneisen ontmoeten van het verkorten van levertijd voor binnenlandse en overzee vereisten, en ook kan het toepassingslaboratorium onmiddellijk in wisselwerking staand met onze klanten met hands-on industriële ervaring en innovatieve formule.

 

Nu, wij verkoopagentschap in Shanghai China en verdelers in vele landen hebben om onze klanten te steunen.

 

China Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Voordeel

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Bataigeschiedenis

 

China Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Batai

Aantal werknemers : 30~50

Jaarlijkse omzet : 4700000-7800000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Certificaten