Thuis Productenaminosiliconeolie

Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig

Certificaat
Van goede kwaliteit Oganosilicone Samengesteld Poeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Oganosilicone Samengesteld Poeder voor verkoop
Ik ben blij vind het goede materiaal van China. De producten van Batai is zeer goed.

—— Imran Ahmed

Het siliconegel brengt vlotte gevoel en poedertextuur. het is aardig materiaal in schoonheidsmiddel.

—— JORGE GARDEA

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig

China Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig leverancier
Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig leverancier Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig leverancier Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig leverancier Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig leverancier Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Olieduurzaamheid van het cosmetisch ingrediënt Chemische Aminosilicone Zachte Vochtig

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Batai
Certificering: TDS, SDS, COA, SGS
Modelnummer: BT-6179

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200 kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Het product wordt ingepakt in 200kg-vat. De speciale verpakking bepaalt afzonderlijk volgens gebruik
Levertijd: 3-7 werkdagen na het ontvangen van de betaling.
Betalingscondities: T/T, Paypal, Western Union, L/C
Levering vermogen: 3 ton per Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Efficiënte Samenstelling: 99.9% Soortelijk gewicht: 1.07g/cm3
Vlampunt: > 113 °C (Seta Gesloten Kop) apperance: Kleurloze lichtjes troebele en transparante vloeistof
Type: Kosmetische Grondstof Houdbaarheidsperiode: 2 jaar

Chemische Silicone van het duurzaamheids wordt het Zachte en Vochtige Cosmetisch ingrediënt binnen gebruikt

 

 

INCI/CTFA: Aminoethylaminopropyl Dimethicone

 

 

Karakterisering:

 

  1. De olie van het Amodimethiconesilicone is gemeenschappelijk haarverzorgingproduct en multifunctioneel veredelingsmiddel.
  2. Verzeker zeer zacht en elegent haar;
  3. Ben op haarverzorging en voedingshaarolieproduct van toepassing.
  4. Goed dat, zacht gevoel kamt

 

 

Technische Gegevens:

Test Waarde
(Visuele) verschijning Kleurloze lichtjes troebele en transparante vloeistof
Viscositeit (25℃) 4500
Ammoniakwaarde (ml 1N HCL/g) 0.4
Opmerking: De parameters in lijst worden vermeld beschrijft slechts de algemene eigenschappen van het product, voor uw verwijzing die.

 

 

Kenmerk:

het gemakkelijke over uitspreiden
Gemakkelijke film-vorm
Antistatisch
Het lage vergelen

 

 

Het gebruiken:

In de formule kan worden verspreid gelijk om toe te treden.

 

 

Voordeel:
Goed Vlot effect
Betere luchtdoordringbaarheid
Goede bevochtigende krul

 

 

Houdbaarheidsperiode:

 

Dit product is geldig één jaar in de verbinding en in de omringende omstandigheden, maar het wordt geadviseerd om zo spoedig mogelijk na het openen van het pakket uit te putten.

 

 

Pakket:

 

Het product wordt ingepakt in 200kgs-vat. De speciale verpakking bepaalt afzonderlijk volgens gebruikersvereisten.

 

 

Bericht:

 

Dit product is ongevaarlijke goederen. U zou aandacht moeten besteden aan vochtigheid en zuurheid en andere onzuiverheden verhinderen met het product zich te mengen tijdens vervoer en opslag.

(Dit product is niet ontdekt door medische en farmaceutische sector)

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. An

Tel.: 86-20-8630-7137

Fax: 86-20-8609-8280

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)