Thuis

Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Organische Gezichtsinleiding voor verkoop
Van goede kwaliteit Organische Gezichtsinleiding voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben blij vind het goede materiaal van China. De producten van Batai is zeer goed.

—— Imran Ahmed

Het siliconegel brengt vlotte gevoel en poedertextuur. het is aardig materiaal in schoonheidsmiddel.

—— JORGE GARDEA

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.
poort Kantoor Fabriek Pakhuis Laboratoriumzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Batai
Jaarlijkse omzet : 4700000-7800000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 20% - 30%

                                                                        Bedrijfprofiel

  Vond in 2009, specialiseert Bataichem zich in een brede waaier van organosiliconeproducten voor de toepassingen van de persoonlijke verzorgingindustrie.

  Antwoordend aan globale verwachtingen van de consument voor product sensorisch profiel, over de hele wereld verlenen wij Grondige Productkwaliteitscontrole, Snelle Technische bijstand, Innovatieve Formuletoepassingen en Ervaren Marketing & Handelssteun voor onze verdelers van.

  In termen van ons toepassingslaboratorium, hebben wij momenteel vier technici die onmiddellijk het in wisselwerking staan met onze klanten met hands-on industriële ervaring en innovatieve formule het beantwoorden aan de continu veranderende eisen in de persoonlijke verzorgingindustrie van middelen voorziet. Zo hebben wij onze eigen formules die wij ontwikkelden en die een grote beginnende basis voor onze klanten kunnen zijn om hun eigen producten te creëren. Wij ontwikkelen ook formules door onze hoofdklanten volgens hun behoeften worden voorgesteld die.

  om de volledige dienst aan onze klanten te verlenen stellen wij diverse het verschepen oplossingen, vanaf voor: - Deur aan Deur (Fedex - TNT…) : Wij hebben een partenership met TNT en Fedex om onze cliënten te helpen om hun leveringen binnen 3 tot 4 werkdagen aan hun gekozen bestemming te ontvangen. - Luchtvracht. Het is een volledige logistische oplossing met aeroport aan aeroport levering, die voor minder dan 100 kg gewicht wordt geadviseerd. Het vergt ongeveer 15 werkdagen om de orde in de beste voorwaarden te ontvangen. - Door overzees (Zuidoost-Azië, Midden-Oosten…) : Dit is een andere optie die aan onze cliënten voor haven aan haven levering wordt voorgesteld. Het vergt 2 tot 3 weken door overzees om de punten te ontvangen.

  Ons hoofddoel is de verwachtingen van onze klanten wereldwijd te ontmoeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Glenice

Tel.: 86-20-8630-7137

Fax: 86-20-8609-8280

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)